Коровай заважив 180 кілограмів

У Рівному “Поліссяхліб” презентував 180-кілограмовий коровай, на виготовлення якого використано 185 яєць, 8 кілограмів дріжджів та 130 кілограмів борошна. Випікали весільний коровай шість діб. Готували здобу по частинах, щоб потім легше було ділити. Використали ексклюзивну рецептуру з натуральними добавками та наповнювачами. Розділив коровай мер Рівного Володимир Хомко. Перший  шматок дістався подружжю, котре прожило у парі 57 років. Інших дев’ять частин – молодятам, які того дня одружувалися. Після наречених короваєм пригостилися усі бажаючі.
 Сергій НОВАК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>