Під Хмельницьким зіткнулося сім автомобілів

Нещодавно поблизу Хмельницького сталося ДТП за участю семи автомобілів. Постраждало 13 людей: двоє з них померли, ще одинадцять, серед яких п’ятеро дітей, травмовані.   
Як розповідають у Центрі громадських зв’язків УМВС України у Хмельницькій області,  ДТП сталася через обмежену видимість автодороги внаслідок значного згущення туману. В результаті зіткнулися чотири  автомобілі, які рухались у напрямку Хмельницького.
“Після зіткнення з автомобілів на проїжджу частину вийшли водії й пасажири, аби оглянути пошкоджені транспортні засоби. У цей час водій автобуса “Неоплан”, що їхав у напрямку Хмельницького, через погану видимість не зорієнтувався в ситуації і зіткнувся з автомобілями “ВАЗ-2108” та “Фольксваген Т4”, які стояли на дорозі. В результаті аварії “Фольксваген” смертельно травмував 51-річну жінку, яка померла в машині “швидкої допомоги”, та 29-річного чоловіка, який загинув на місці події. Далі з автобусом зіткнулися ще два легкові автомобілі.
Усі інші одинадцять потерпілих, за  інформацією правоохоронців, отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості й були доставлені у лікарняні заклади обласного центру. Стан дітей розцінюється як “середньої тяжкості”.
Влада Хмельниччини вирішила надати матеріальну допомогу постраждалим. За фактом скоєння ДТП слідчим управлінням УМВС України в Хмельницькій області порушено кримінальну справу.
Проте очевидці стверджують, що причиною був не туман, а дим від запаленого поля: “Це був жах – нічого не було видно, тільки чулися свист,  удари металу, крики людей! Там дихати було неможливо! Таке тільки у фільмах можна побачити. Дальнє світло фар не було видно на автомобілі буквально за метр попереду”.
Ліна ПОДІЛЬСЬКА,
Хмельницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>