Герой – в університеті

До редакції (“Вісник+К” від 5 серпня) звернулася мама Віталія Вороб’я, який взимку затримав убивцю, проте не зміг пройти конкурсний відбір у Київський національний університет внутрішніх справ. На повідомлення оперативно зреагували прокуратура Волинської області та міліція. І ось – знову лист від сім’ї Вороб’їв.
“Шановна редакція, звертаюся  цього разу з приємною новиною: наш син Віталій все-таки став студентом Київського національного університету внутрішніх справ. За те, що збулася його мрія, хочемо висловити щиру подяку насамперед прокурору Волинської області Андрію Івановичу Гілю. Він доклав максимум зусиль, щоб справедливість перемогла, утвердив віру в те, що добрих людей у світі більше. Також хочемо подякувати всім працівникам МВС України у Волинській області, а зокрема Володимиру Петровичу Остаповичу, полковнику міліції, заступнику начальника управління. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, Божої ласки і благословення. Хай добро, яке ви даруєте людям, панує у ваших родинах!”
Сім’я ВОРОБ’ЇВ, м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>