Луцьк виходить із фінансово-економічної кризи

Авторитетне рейтингове агентство “Кредит-Рейтинг” підвищило кредитний рейтинг міста Луцька, змінивши прогноз на “стабільний”.
“Кредитний рейтинг Луцька наразі є достатньо високим”, – наголосив на оперативній нараді 3 серпня Луцький міський голова Богдан Шиба. Про це поінформувало рейтингове агентство “Кредит-Рейтинг”.
Зокрема, агентство повідомило про підтвердження кредитних рейтингів міста Луцька та кредитних рейтингів боргових зобов’язань Луцької міської ради обсягом 30 млн грн та 10 млн грн на рівні uaBB за Національною рейтинговою шкалою із виведенням з Контрольного списку та зміною прогнозу на “стабільний”.
Це означає, що Луцьк виходить із фінансово-економічної кризи. Місто не лише сповна розрахувалося за минулими кредитними зобов’язаннями, а й зможе брати участь у перспективних міжнародних грантових програмах, зокрема у проекті реформування системи теплозабезпечення, над розробкою якого вже довгий час працює департамент економіки під кураторством заступника міського голови Петра Гоцалюка.
“Оскільки місто розрахувалось і з усіма борговими зобов’язаннями, ми й вийшли на стабільні кредитні рейтинги. Надалі кредити просто так не братимемо, а тільки під вартісні проекти, зокрема під реконструкцію систем теплопостачання”, – підкреслив Богдан Шиба.
Департамент інформаційної політики Луцької міської ради

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>