Обирали найгарнішого собаку

Минулих вихідних у Луцьку відбулася кінологічна виставка. До обласного центру з’їхалися любителі і фахівці собаківництва з сусідніх регіонів України та ближнього зарубіжжя. Суботу присвятили спеціалізованій виставці німецької вівчарки. Судді враховували інтелект та врівноваженість собаки, її зовнішній вигляд і поведінку. А наступного дня у виставці брали участь 48 різних порід – всього близько 200 псів. Їх розділили на 10 груп, у кожній з яких визначався переможець. Пізніше, у фінальному шоу, зійшлися кращі серед кращих. Собаки-учасниці хвилювалися більше за своїх господарів, пили багато води, інколи відмовлялися виходити на ринг. Одній з тварин прямо під час виступу навіть стало погано. Найкращих нагородили кубками та дипломами.
Для лучан же найкращою нагородою стало саме видовище. Адже подивитися було на що і любителям масивних службових порід, і тим, хто бачить у собаці просто домашнього друга. Однак виставка могла б пройти і за більшої глядацької аудиторії, вважає керівник луцького клубу собаківництва “Любарт” і організатор заходу Іван Безуглий. Так би воно, ймовірно, і було, якби вона проходила, як планувалося раніше, у центральному парку Луцька. В останній момент захід довелося перенести майже на околицю міста.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>