Все ще без голів,але з першим очком

Луцька “Волинь” продовжує адаптуватися до умов української прем’єр-ліги. Процес проходить складно, але команда Віталія Кварцяного потроху набирає обертів. Продовжуються спроби знайти оптимальний склад. За підсумками розбору польотів після поразки у Дніпропетровську клуб розірвав угоду з одним із новачків – захисником Олегом Шандруком. Останній, до речі, довго не сумував, бо його одразу ж підібрав ПФК “Севастополь”. Особливо втрати бійця не відчула й “Волинь”. На матч третього туру з “Кривбасом” лучани вийшли з третім цього сезону варіантом захисної лінії. Туди Віталій Кварцяний відрядив Романа Максимюка. А на вістрі атаки вперше у стартовому складі опинився молодий Євген Павлов, його спеціально приберегли до зустрічі основних команд і не задіювали у “молодіжці”.
І “Кривбас”, і “Волинь” до матчу не знали не тільки смаку перемог, а й не відчули радості хоча б від забитих м’ячів. І більшу частину зустрічі суперники провели саме так, як могли провести дві досі “сухих” команди. Найбільше трудилися й бігали тренери. Наставник кривбасівців Юрій Максимов навіть перевершив експресивного Віталія Кварцяного. Він мав діло до усіх без виключення. Непереливки було гравцям “Кривбаса”, незлим тихим словом згадував Максимов суддів, висловлював претензії тренерському штабу “Волині”. Наприкінці гри господарі поля організували штурм воріт суперника, але до гола справа не дійшла. На післяматчевій прес-конференції тренер криворіжців виглядав задоволеним і водночас пригніченим:
– Сьогодні нам довелося підстроюватися під “Волинь”. Загалом, ми планували зіграти унизу, але цього не дали зробити. “Волинь”, в якій домінують високі футболісти, перевела гру на “другий поверх”. Тому й таким результатом задоволений, головне не програли.
Віталій Кварцяний рахунок сприйняв по-філософськи, мовляв, добре, що зрушилися з місця, й поділився планами на підсилення команди:
– У нас тренується Олександр Пищур. У Словаччині він отримав восьмимісячну дискваліфікацію. Ми зараз утримуємо його. Чекаємо, щоб Сашку зменшили покарання і дозволили грати. Як тільки дискваліфікацію знімуть, підпишемо із Пищуром контракт – угоду зі своїм попереднім словацьким клубом він розірвав.
Наступний матч у суботу “Волинь” проведе у Запоріжжі з “Металургом”.
Результати матчів 3-го туру: “Волинь”-“Кривбас” – 0:0, “Металіст”-“Динамо” – 1:2, “Арсенал”-“Севастополь” – 0:1, “Іллічівець”-“Дніпро” – 1:5, “Таврія”-“Металург” Д. – 2:1, “Шахтар”-“Зоря” – 1:0, “Карпати”-“Металург” З. – 1:0, “Оболонь”-“Ворскла” – 0:1.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>