Юні футболісти – у лікарні

Непередбачено закінчився футбольний турнір «Кубок Бастіону-2010», який проходив в Одеській області, для трьох команд із Дубенщини – усі тридцять шість юних спортсменів 1994-1999 років народження та двоє дорослих потрапили у лікарню з підозрою на харчове отруєння.
– Це сталося на завершення турніру, – розповів для «Вісника + К» телефоном тренер Олег Філик, – коли уже визначилися переможці та призери. Дубенчани зайняли у своїх вікових групах два другі місця. Хлопці поскаржилися на підвищену температуру, нудоту. Усе це відбулося після того, як на базі відпочинку «Ювілейна» в раціон харчування додали яйця. Вочевидь, саме вони стали причиною погіршення стану здоров’я. Офіційне слово тут має сказати санітарно-епідеміологічна служба. Наразі більшість з усіх госпіта-лізованих уже виписалася з лікарень, однак додому нас не відпускають. Проходимо карантин. А ось десять дітей з діагнозом гостра кишкова інфекція залишається у медичному закладі. У них, за неофіційними даними, виявили паличку сальмонели.
Сергій НОВАК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>