Жахи на дорогах

Непросто невдалим, а страшним став для автомобілістів кінець минулого тижня. Щодня, як з лінії фронту, з волинських автошляхів надходили повідомлення про загиблих і постраждалих.
Одна з резонансних дорожньо-транспортних пригод трапилася вночі у суботу. В аварію потрапив автобус “Міцубісі” компанії “Автолюкс” з 42 пасажирами. Поблизу села Шклінь Горохівського району шлях йому перетнув автомобіль “Джип Гранд Черокі”. Легковик їхав назустріч, а його водій, швидше за все, не помітив тракторця, який рухався попереду. Намагаючись уникнути зіткнення, 32-річний власник джипа з Луцька Сергій П. різко загальмував, після чого його авто викинуло на зустрічну смугу. Водій іномарки загинув на місці пригоди. Серед пасажирів автобуса постраждала 22-річна лучанка Софія Ч. На щастя, більше жертв і постраждалих не було. Цьому пасажири мають завдячувати водію автобуса 40-річному Юрію М. Чоловік попри повністю розбите скло і розтрощену передню частину, зумів втримати кермо і не допустив перекидання багатотонної машини, хоча вона з’їхала у кювет. Завершив доставку пасажирів до Львова автобус, який приїхав з Рівного.
Цього ж дня у Ківерцівському районі в ДТП загинули двоє молодих людей, які на скутері зіткнулися із легковим авто. Наступної доби трапилося ще дві страшних автопригоди в Луцькому районі. Автомобіль “Москвич” протаранив кілька придорожніх дерев, внаслідок чого загинуло троє членів однієї родини. Друга ж забрала життя 34-річної мешканки села Підгайці.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>