Дівчатами торгувала вчителька

На 9 років «сяде» 40-річна вчителька української мови з Чорткова, яка торгувала людьми, а її спільниця – на 8. До січня 2008 року вчителька жила у Польщі, винаймаючи у Перемишлі квартиру й торгуючи на ринку сигаретами. Затримали її під час перевірки документів: була простроченою віза.
– Першою потенційною жертвою, котру відправили в польський дім розпусти, стала спільниця організаторки, – розповіла опер-уповноважена обласного управління карного розшуку Людмила Гузар. – Відпрацювавши борг, жінка повернулась допомагати роботодавці.
Одна з бізнесменок знаходила жертв, інша налагодила зв’язки в Польщі й супроводжувала туди «товар». Дівчата були із малозабезпечених сімей. Їм оплачували витрати на поїздку й закордонний паспорт. За кожну українку зловмисниці отримували по 200 доларів.
В останньому слові засуджені не розкаялись у скоєному. Мовляв, ніхто з потерпілих не втратив життєво важливих органів або сім’ю.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>