«Волинь» лякає суперників

Луцький футбольний клуб серйозно готується до того, аби гідно повернутися в еліту українського футболу. Нині “Волинь” перебуває у Ялті на учбово-тренувальному зборі. Ряди команди вже поповнили кілька новобранців, причому підсилення прийшло у всі ланки. В обороні луцькій команді спробує допомогти 26-річний Олег Шандрук, останнім клубом якого був “Чорноморець”. У середній лінії гратиме 23-річний Олег Женюх. А найціннішим придбанням поки що можна вважати 25-річного сербського форварда Стевана Рачича. Вже у Криму Віталій Кварцяний поставив свій підпис на угоді зі ще одним балканцем – півзахисником Сашою Стевічем. Також у розташуванні луцької команди знаходиться ще чимало футболістів, добре відомих в Україні.
Як показують результати контрольних матчів, селекційна політика клубу дає результат. У Криму “Волинь” провела чотири зустрічі й жодної не програла. Лучани розгромили “Оболонь” з рахунком 3:0 (голи: Рачич, Лопес – 2), перемогли “Кривбас” 1:0 (Лопес), у матчі-трилері здолали володаря кубка України “Таврію” 5:3 (Лопес, Шарпар, Павлов, Бабир – 2) і лише з молоддю “Шахтаря” розійшлися миром 1:1 (Женюх).
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>