Роздягатися заборонили

Організатори Мундіалю стривожені зухвалою поведінкою місцевих фанаток. На одному з товариських матчів, що передував початку змагань, особливо завзяті вболівальниці, не соромлячись ні об’єктивів теле- та фотокамер, ні оточуючих чоловіків, демонстрували всьому світу свої груди. У зв’язку з такою поведінкою оргкомітет вирішив заборонити жінкам роздягатися на матчах.
На рішення про заборону вплинули і прохання телекомпаній, які також вимагають усунути подібні видовищні перформанси. Адже у більшості країн, де проходитиме трансляція турніру, матчі показують у прайм-тайм, коли доступ до телевізора мають також і неповнолітні. А в деяких країнах чоловікам взагалі заборонено милуватися жіночою красою у зв’язку з релігійними переконаннями. У той же час знайшлися й противники подібної заборони, адже в багатьох країнах серед футбольних фанатів традиційно прийнято оголятися під час матчу.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>