Недогледіла немовля

Близько шостої ранку лікарі прибули на виклик мешканки Каменя-Каширського. По приїзді їм залишалося констатувати смерть її п’ятимісячної доньки Вікторії. Медики одразу ж повідомили про те, що сталося, у міліцію. Люди кажуть, що життя у жінки було дуже бурхливе, тож не виключено що вночі вона спати й не лягала, а проводила час у якійсь компанії.
Зовнішніх ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили. Так само не знайшли їх і під час розтину. Також дитина не була голодною. Попереду ще кілька експертиз, які мають остаточно пролити світло на причину смерті немовляти.
– Ця сім’я стояла у нас на обліку як неблагополучна, – розповідає начальник Камінь-Каширського райвідділу міліції полковник Іван Іващенко. – Разом зі службою у справах неповнолітніх ми зверталися до суду з поданням на позбавлення цієї жінки батьківських прав. Тоді Феміда дала їй шанс виправитися. Хоча, на мою думку, краще вже нехай діток із таких сімей виховує держава. Після остаточного вивчення обставин загибелі дитини знову звертатимемося до суду, аби вилучити у матері іншу доньку.
До речі, й старшій дівчинці у сім’ї ведеться не солодко. Не так давно вона постраждала від руки маминого співмешканця. Останнього навіть ув’язнили за жорстоке поводження та умисне нанесення тілесних ушкоджень дитині.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>