Гастролер полював на жінок

Днями у місті Ківерці невідомий зловмисник скоїв кілька нападів на молодих жінок, він залякував їх ножем і відбирав цінності. Коли до Ківерцівського райвідділу внутрішніх справ надійшло чергове повідомлення про появу зухвалого грабіжника, на його пошук вирушили одразу три автомобілі з правоохоронцями. На щастя, остання дівчина, хоч і була у шоковому стані, змогла пригадати орієнтовні прикмети зловмисника. За цим описом правоохоронці на одній з вулиць Ківерець виявили чоловіка, який, побачивши міліцейську машину, намагалася втекти.
Начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз зазначив, що вуличні грабежі важко розкривати, оскільки жертва після нападу часто навіть не пам’ятає одягу та статури нападника. Зокрема, так трапилося ще з однією жертвою зловмисника. Напередодні на 19-річну жительку Ківерець було вчинено напад. Лише наступного дня до райвідділу надійшло повідомлення з лікарні.
Як розповів Ігор Муковоз, після затримання у підозрюваного вилучили паспорт громадянина України, в якому знаходився квиток на потяг до містечка П’ятихатки Дніпропетровської області. Чоловік після “заробітків” на Волині уже збирався тікати.
Анастасія ЛІВШУН,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>