Бійка у команді тільки на користь?

Що ближче “Волинь” до виходу у прем’єр-лігу, то більше вболівальників приходить на домашні матчі лучан. Гру з “Десною” з’їхалися подивитися й чимало футболістів команд вищого дивізіону, доля яких так чи інакше пов’язана з Волинню. На трибунах були динамівець Тарас Михалик, карпатівець Артем Федецький і форвард “Ворскли” Василь Сачко. Подивитися справді було на що. Наприкінці першості боротьба за місця, які дають право підвищитися у класі, стає все гострішою. Так чи інакше у неї втручаються команди, які уже не мають ніяких планів на нинішній сезон, але несподівано отримують дуже серйозну мотивацію (не раз протягом сезону претенденти на дві омріяні перепустки до прем’єр-ліги стверджували, що конкуренти фінансово стимулюють їхніх суперників, аби ті за будь-яку ціну відбирали очки).
Для лучан гра розпочалася оптимістично і навіть весело. Перший небезпечний момент створив Ндое – через усе поле воротар-велетень луцької команди поцілив у протилежні ворота – і голкіпер суперника ледь витягнув м’яча з-під поперечини. Та гарний настрій панував недовго. Перша ж контратака гостей – двоє чернігівців проти одного захисника лучан – виявилася результативною.
Відігратися господарі поля змогли аж після перерви. Перший гол на свій рахунок за “Волинь” записав бразилець Кану. Той самий, який проходив кілька зборів з командою взимку і від чиїх послуг Кварцяний хотів відмовитися. Та бразилець не залишив Луцьк, встиг засвітитися у деяких змаганнях на обласному рівні. До речі, місце в основному складі бразилець відстоював кулаками. За день перед грою Кану влаштував бійку у роздягальні. Віталій Кварцяний несподівано відреагував на цю подію, повважавши, що цей інцидент лише зміцнить команду, нікого не штрафував, а бразильця навпаки заохотив і дав шанс продемонструвати характер уже на полі.
Вирвала “Волинь” перемогу аж у компенсований час. Другий гол у ворота гостей з 11-метрової позначки провів Вадим Рибальченко. Хоча гості й висловлювали невдоволення, пенальті був безсумнівний. Таким чином футбольна Фортуна віддячила лучанам за наполегливість. Адже “Волинь” створила стільки моментів, що вистачило б і на три перемоги. Підопічні Віталія Кварцяного завдали 29 ударів по воротах проти трьох у “Десни” і подали 18 кутових, тоді як чернігівці всього чотири.
Вчора ввечері “Волинь” проводила матч на виїзді з “Енергетиком” із Бурштина.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>