Власну дитину – на продаж!

У селі Вікно Гусятинського району 36-річний чоловік із 37-річною співжителькою надумали продати свою тримісячну дитину. За немовля пара просила 15 тисяч гривень. Знайшовся і 55-річний клієнт, який збив ціну “покупки” на 500 гривень.
Цинічну оборудку викрили правоохоронці. В обласному відділі кримінальної міліції у справах дітей розповіли, що затримані “бізнесмени” разом понад три роки. У жінки у Хмельницькій області залишилися чоловік, із яким вона так і не розлучилася, та четверо дрібних дітей. “Зозулю” позбавили материнських прав, і від ганьби вона втекла на Тернопільщину. Тут знайшла раніше судимого за крадіжки співмешканця, з яким вела розгульний спосіб життя... Коли народилася Діана, мати не мала наміру забирати її з лікарні додому. Нема за що, мовляв, утримувати. Батькам “світить” від 8 до 15 років позбавлення волі. Діанку ж, напевне, чекає дитячий будинок.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>