Конвалії з пластиліну

Леся Кічак з села Люча Косівського району, що на Івано-Франківщині, почала ліпити ще з п’яти років. А ставши школяркою, після того, як зробить уроки, неодмінно бере в руки пластилін й дає волю своїй фантазії.
Неодноразово дівчинка організовувала виставку своїх робіт у місцевій школі. Вчителі, учні, односельці та представники Косівського районного відділу освіти з цікавістю розглядали оригінальні фігурки. Найбільше Леся любить ліпити квіти і звірів. Часто відображає у своїх роботах краєвиди рідного села.
Будучи в дитячому таборі у місті Лазурному на відпочинку, всім демонструвала свої роботи. Особливо вдаються їй пластилінові квіти: ромашки, дзвіночки, фіалки, конвалії.
Леся не збирається покидати свого улюбленого заняття і дуже хоче закінчити якийсь мистецький навчальний заклад, адже прагне, аби її хобі стало професією.

Юрій АТАМАНЮК,
Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>