«Молодичка – гарне личко»

Тижневик “Вісник і К°” розпочинає новий конкурс для своїх прекрасних читачок. У ньому можуть брати участь тільки заміжні молоді жінки. Для цього лише потрібно надіслати на адресу редакції своє фото, невеличку розповідь про себе і рецепт своєї коронної страви (можна кілька), яка, можливо, свого часу допомогла знайти дорогу до серця майбутнього чоловіка. Запрошуємо Вас до участі у конкурсі, чарівні наші молодички.  З нетерпінням чекатимемо ваших листів.
Конкурс триватиме до 1 липня. Переможниць визначатимемо за сумою набраних голосів. Троє учасниць, які здобудуть найбільшу підтримку, отримають призи: за перше місце – кухонний комбайн, за друге – праску, за третє – фен і комплект засобів для догляду за волоссям.

Ольга ФІЛЮК

Ольга ФІЛЮК

Відкриває наш конкурс лучанка Ольга Філюк. Її фото надіслав у редакцію чоловік Олександр. Ольга – чудова господиня, гарна жінка і турботлива мати. Вона виховує дворічну донечку Аню.

А тепер подаємо рецепти страв, які Ользі вдаються найкраще.

Торт «Київський»

Для тіста: 2 яйця, 1 склянка цукру, 4 склянки борошна, 0,5 ч. л. амоняку, 1-2 ст. ложки молока, 70-80 г маргарину.
Для безе: 3 білки, 1,5 склянки цукрової пудри (цукру), 200 г смаженого арахісу.
Для крему: 300 г  вершкового масла, 400 г  згущеного молока.
Приготування: яйця та цукор збити, додати 1 склянку борошна, амоняк, розведений з молоком. Все добре перемішати та поставити в холодильник на добу.
Наступного дня до тіста додати 70-80 г розтопленого маргарину,  розмішати та поступово всипати приблизно 2,5 – 3 склянки борошна  (тісто, як на вареники). Розділити тісто на 6-7 частин, розкачувати тонкі коржі, випікати при температурі 2000 С. Спечені коржі вирізати у формі круга (можна прикласти кришку від каструлі та вирізати по контуру).
Білки збити на густу масу, поступово додаючи цукрову пудру (щоб білки добре збились, додати трішки солі), додати подрібнений арахіс. Викласти на деко, застелене папером у формі круга, розміром, як коржі. Випікати 45-50 хв при температурі 140-1600 С.
Вершкове масло збити зі згущеним молоком (не вареним). Перемазувати корж, безе, корж. Зверху та по боках притрусити подрібненим коржем.

М’ясо під шубою

4-5 великих картоплин, 4-5 шматків шинки, 3-4 шампіньйони,1-2 цибулини, 1 солодкий перець, 2 середні помідори, 150 г майонезу,100-150 г твердого сиру.
Шинку відбити, заправити спеціями. Картоплю, цибулю, помідори порізати тонкими кружечками гриби та перець – соломкою.
На  розігріту пательню влити олію, викласти шарами половину картоплі, м’ясо, цибулю, гриби, помідори, перець та картоплю, посолити. Зверху полити майонезом та посипати тертим сиром.
Випікати 50-60 хв при температурі 2000С.

Голосування за учасниць проводитиметься таким чином:
1. Проголосувати за ту чи іншу молодицю можна, надіславши на адресу редакції вирізану з газети фотографію конкурсантки. Якщо ж ви хочете надіслати кілька вирізок, їх можна вкласти в один конверт.
2. Також можна віддати свій голос на підтримку котроїсь з учасниць, надіславши SМS-повідомлення на номер 10676. Зміст SМS: 1120 (пробіл), номер учасниці (кожна має свій, він публікується у газеті), яку бажаєте підтримати. Більше SМS – більше шансів в учасниць на перемогу! Голосування SМS-ками за кожну з учасниць буде доступне протягом одного місяця.
Вартість повідомлення для абонентів ACE&BASE, UMC, КИЇВСТАР, SIM-SIM, DJUCE, JEANS, WellCOM, BeelineTM, МоБИ – 3 грн з урахуванням ПДВ (без збору до Пенсійного фонду). Послуга надається ТМ “ДИНАМІТ”. Усі права захищені.
Контент-провайдер ТОВ “Містер Мобайл”. Тел. підтримки (044) 4610081 ЗАТ “Український мобільний зв’язок”, ліцензія ДКЗУ АА №720189 від 29.12.2004, ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем.”, ліцензія ДКЗУ №009503 від 12.04.2001 р., ЗАТ “Українські радіосистеми”, ліцензія ДКЗУ №120093 від 16.05.2006 р.
Увага! Якщо Ваш запит отримує помилку, система про це повідомить, але послуга рахуватиметься наданою і кошти з рахунка будуть зняті.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>