Молодій жінці перерізали горло

У Рівному закривавлену жінку в кучугурі снігу побачив випадковий перехожий. Його увагу привернув незрозумілий звук, що долинав із замету. Коли чоловік розгорнув його, від побаченого перехопило дух. Він негайно викликав „швидку”.
На жаль, медики виявилися безсилими – жінка померла. Її тіло доставили у морг, де судмедексперт констатував причину смерті – пошкодження шиї та величезна крововтрата. Різана рана була настільки глибока, що поріз сягнув аж до хребта! Також спе-ціалісти запевнили, що потерпілу не били і не згвалтували. Дивним видається і той факт, що нападник свою жертву не пограбував – Інна мала на собі перстень та сережки, в кишені штанів лежала телефонна картка.
Трагедія трапилася за 50 метрів від гуртожитку, де мешкала потерпіла зі своїм чоловіком та донькою. Хто і чому позбавив 25-літню жінку життя, встановлюють правоохоронці.

Наталія КРАВЧУК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>