Бджоли стартують у політ… з жіночих грудей

На  минулорічному благодійному аукціоні маленьку діжечку меду з пасіки Президента України Віктора Ющенка продали за мільйон гривень. Безперечно, це своєрідний світовий рекорд, який заслуговує на те, щоб потрапити на сторінки всесвітньо відомої книги Гіннесса.
– Ми на такі рекорди не претендуємо, – стверджують студенти відділення “Бджільництво” Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини. – Однак і нам є чим пишатися – маємо найеротичніший в Україні мед.
Якщо відверто, то я вищезгадане зізнання по-іншому, як жартома, не сприйняв. Адже знав: молодечій фантазії немає меж. Утім, як не дивно, невдовзі думка кардинально змінилася. Бо такого я ще справді не бачив.
Мова йде про вулик у формі жіночого тіла, причому оголеного. Він стоїть при вході до технікумівської пасіки і, звичайно, неабияк приваблює зір. Більше того, зроблений він за давньою дідівською методикою – всередині стовбура видовбано об’ємний отвір, де й живе рій. Бджоли тут виробляють мед практично  без жодного втручання людини. Можливо, саме тому його смакота – неперевершена. А ще, як зізнаються спеціалісти, дикий мед набагато корисніший за лікувальними властивостями від звичайного.
Студенти помітили й інший фактор – еротичний вулик навесні пробуджується раніше від інших, і тутешні бджоли, перед тим як податися по нектар, часто норовлять розпочати свій політ якраз із вирізьбленої жіночої фігури.
Зрештою, вулик у формі жіночого тіла став для студентів своєрідним “полігоном” для практичних досліджень. Як і “притчею во язицех”. Чого тільки не розповідають про цей диво-мед! Навіть що від нього чоловік молодшає на років десять-п’ятнадцять.
 Почувши таку новину, один з літніх млинівчан відразу поспішив на технікумівську пасіку. Почав просити-вмовляти: “Хлопці, мені б хоч скляночку того меду...” А студенти – народ жартівливий. Кажуть: “Дядьку, а де ж ви раніше були? Закінчився вже чудодійний мед. Якщо хочете, то запишемо вас у список на наступний рік”. Чоловік повірив молодикам і назвав для списку своє прізвище...
Втім, як би там не було, еротичний вулик дійсно прикрашає пасіку. Варто зазначити, що її кілька років тому зініціював та започаткував директор Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини В’ячеслав Яцкевич. Метою було мати свою як теоретичну, так і практичну базу бджільництва. А завдяки студентській уяві до теорії та практики додалася ще й естетика. Принаймні вона зовсім не шкодить науці. Швидше, навпаки...
Сергій НОВАК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>