У Луцьку – новий прокурор

Минулого тижня прокурор Волинської області Микола Франтовський представив нового прокура міста Луцька Олексія Решетника, який призначений на цю посаду Генпрокурором України. Як зауважив Микола Михайлович, у нового прокура є принципи, хватка, знання, отже, має бути якість та ефективність від його роботи у Луцьку. Сам Олексій Леонідович на зустрічі з колективом і журналістами наголосив, що для нього найважливіші такі принципи у роботі як відданість, професійність та чесність. Цього вимагатиме й від своїх підлеглих.
Олексій Решетник народився 1967 року в місті Христинівка Черкаської області. Після закінчення у 1992 році юридичного факультету Київського державного університету розпочав свою роботу помічником прокура міста Луцька. З 1996 по 1999 рік працював у прокуратурі Волинської області. 1999-2002 роки – прокурор Горохівського району, а з 2002 року до нового призначення – Володимир-Волинський міжрайонний прокурор.

Ольга ЖАРЧИНСЬКА,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>