У «гаремі» з’явився нештатний «кавалер»

Щоб побільшало у по-ліському краї звірини, торік у Карасинському лісництві держпідприємства “Маневицький лісгосп” обладнали вольєр площею сім гектарів. У ньому вирішили вирощувати й розмножувати диких свиней.
Для цього закупили у Львівській і Рівненській областях п’ять самок і одного кабанчика. Ще одну “наречену” та чотириногого ікластого “кавалера” Ваську, який любить пиво, придбали у селі Софіянівка в мисливському господарстві “Феміда”. Живеться вепрам у “гаремі” непогано. І харчами звірів не ображають. У раціоні щодня кукурудза, овес, бурячки, силос, солома. За “райським” життям своїх побратимів певний час спо-кійно спостерігав кудлатий вепр-сікач. Врешті, видно, взяли його завидки. Бо, як розповіли головний лісничий держлісгоспу Анатолій Іщик та лісничий карасинського лісництва Володимир Родіон, нещодавно кабанюра розтрощив двометрову дерев’яну огорожу і вдерся на територію “гарему”. Нештатного “кавалера” люб’язно прийняли у свою компанію мешканці цього “закладу”, а  відтак, лісове керівництво вирішило не виселяти “блудного сина” з вольєра.

Олексій Веремчук,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>