Єльцин і Горбачов обмінялися звинуваченнями

Перший президент Росії Борис Єльцин звинуватив останнього радянського лідера Михайла Горбачова в тому, що той знав про підготовку путчу 1991 року і вичікував, щоб стати на бік переможця. Горбачов через прес-службу свого фонду категорично відкидає ці звинувачення. В інтерв’ю державному телеканалу “Россия” Єльцин заявив, що в дні перед путчем він та інші керівники союзних республік переконували Михайла Горбачова звільнити майбутніх путчистів, і насамперед – голову КДБ Миколу Крючкова. Однак, за його словами, президент СРСР на це не погоджувався.
У Канаді врятували шахтарів, заблокованих під землею. У Канаді в понеділок, 30 січня, рятувальники вивели на поверхню 70 шахтарів, котрих заблокувала під землею пожежа. Після того, як шахту загасили, їм довелося лишатися у прихистку ще якийсь час, бо рятувальники хотіли впевнитися, що в шахті не лишилося отруйного диму.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>