«Внутрішній голос» погнав на мороз

Водохрещенські морози у Ратнівському районі не наробили великої біди. У декількох школах лише розмерзлись батареї в спортивних залах, та головне – обійшлося без людських жертв. За словами завідувача хірургічного відділення районної лікарні Петра Коста-рєва, за весь період з різними ступенями обмороження до них поступило лише шість чоловік. Нині залишається ще троє пацієнтів. Двох незабаром випишуть, а от одному доведеться лікуватись довго і важко. Житель віддаленого села Щитинська Воля обморозив обидві ноги. Він бігав босоніж по снігу, бо так йому звелів “внутрішній голос” під час нападу “білої гарячки”. У цього мимовільного послідовника Порфирія Іванова ступінь обмороження лікарі визначили як третій, най-складніший, і наразі ще не можуть сказати, чи вдасться врятувати йому кінцівки.
Та все ж один нещасний випадок морози спричинили. Минулого тижня в Ратному втопився в колодязі чоловік. Він посковзнувся і впав униз головою, коли намагався пробити жердиною лід, щоб набрати води.

Дмитро МОРОЗ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>