Сердючку заборонили на російському телебаченні

Всі ми чули про новий фільм, який описує багато подій із життя Вєрки Сердючки. І от коли увімкнули свої телевізори для того, щоб подивитися його – виявилося, що там транслюється зовсім інша річ. Прем’єра фільму “Пригоди Вєрки Сердючки” мала відбутися 1 січня на Першому каналі, але замість нього показали стрічку “За двома зайцями”. Стали відомі причини перенесення прем’єри. Фільм був відмінений через незадоволення дирекції картиною. На їхню думку, фільм “сирий” та неякісний. Ситуація досить дивна, адже Сердючку завжди добре сприймали на російському телебаченні. Можливо, фільм дійсно невдалий, а може, це спроба заборонити Сердючку взагалі? Андрій Данилко каже, що він згоден із зауваженнями Першого каналу щодо фільму:
– Монтувався фільм в авральному режимі, і в результаті вийшов якийсь куций та урізаний, – розповів Данилко. – Я постійно був у Москві, не міг брати участь в процесі монтажу. Зараз, після новорічних відпусток, вся знімальна група збереться, і ми повністю перемонтуємо фільм. Хочемо навіть його переозвучити. Тож  я навіть радий тому, що та версія картини, яка вийшла спочатку, не пішла в ефір Першого каналу. Тепер ми зможемо зробити якісний фільм про “Пригоди Вєрки Сердючки”.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>