Справжні чоловіки крижаної води не бояться

Минулого четверга весь православний світ святкував Богоявлення. В цей день у храми прийшли тисячі прихожан, адже освячувалася вода. Кожен прагнув спозаранку натщесерце випити її ковток, бо нині навіть вчені доводять, що ця вода цілюща.
Багато люду в цей день купається. Знаю сім’ю, де навіть вагітна жінка не побоялася вскочити в ополонку, мовляв, нехай у йорданській воді скупається і її ще ненароджене дитинча.

Повернувся до купання в ополонці і Президент України Віктор Ющенко. Чимало лучан на свято купалися у ставку, що в Теремно. А ось Василь Гаврилишин, голова ради КБ “Західінкомбанк”, в цей день вирушив до річки Стир. Там він теж купався у крижаній воді. До речі, сам (його колеги стрибнути в ополонку не наважилися). Василь Богданович не тільки в цей день загартовується. Купання взимку в ополонках стало нормою його  життя.
Наш кор.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>