Мама замерзла, а син – в лікарні

В Україні морози забрали життя вже кількох десятків людей. На жаль, не оминула ця біда й Волинь. Найжахливіший випадок трапився у місті Ківерці. 27-річна жінка разом із 5-річним сином пішли в гості. Ввечері вони поверталися додому. Переходячи через залізничну колію, жінка зачепилася ногою за рейку і впала, а підвестися уже не могла. Дитина, налякавшись, залишилася біля мами. Їх обох знайшов хлопчик, який мешкає в одному з прилеглих до залізниці будинків. Він почув дитячий голос, який крізь сльози про щось благав. На жаль, жінку врятувати не вдалося – вона замерзла. Її сина доставили у районну лікарню із загальним переохолодженням тіла.
Також мороз забрав життя ще двох волинян з Івани-чівського та Горохівського районів.
В області щодня фіксуються непоодинокі випадки обмороження. Найчастіше люди звертаються із травмами пальців рук та вух. За свідченнями медиків, найчастіше біда трапляється із тими, хто зловживає спиртним.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>