Волинь матиме свого генерала

Днями у Луцьку побував міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. Він позитивно оцінив роботу обласного управління міліції, особливо у сфері боротьби із незаконним розмитненням іномарок через волинські МРЕВ. Міністр повідомив, що до Дня Незалежності України міліція Волині отримає свого генерала. Відповідне звання присвоять начальнику УМВС у Волинській області полковнику Віктору Швидкому.
Однак Юрій Луценко викрив і деякі недоліки у роботі волинської міліції. Найближчим часом можуть змінити начальника Камінь-Каширського райвідділу, оскільки в районі процвітають підпільні пилорами. Така ж доля чекає й керівника володимир-волинської міліції, який недостатньо бореться із хабарництвом. Керівника обласного управління по боротьбі з оргзлочинністю Юрій Луценко розкритикував за погану протидію махінаціям у банківській сфері. До речі, найближчим часом міністерство для знищення в Україні конвертаційних центрів при банківських установах створить агентурну сітку. Для цього в бюджеті передбачено 8 млн гривень.
Також Юрій Луценко пообіцяв за лютий-березень провести тотальну перевірку та інвентаризацію земель у Шацькому національному парку. Після неї на стіл міністру повинна лягти карта, на якій червоним кольором будуть позначені незаконно захоплені території.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>