Cвиня вкусила чоловіка за… найінтимніше місце

Це трапилося пізнього вечора. Прийшовши додому, господар  спочатку зайшов до хліва. Як-не-як, а худобу попорати треба. Відчинив клітку до свині – й у цю мить, бідолаха, посковзнувся  та  гепнувся додолу.  Хтозна, як зрозуміла таку поведінку господаря  хрюша, але не встиг він, піднятися, як свинячі зуби вп’ялися  у тіло. І не куди-небудь, а якраз у найінтимніше місце. Насилу чоловікові вдалося визволитися від свинячої хватки. Спочатку він спробував залікувати пошматоване тіло самотужки, але швидко переконався, що з такими глибокими закривавленими ранами без медичної допомоги аж ніяк не обійтися. Адже на все життя міг залишитися калікою.
А так після проведеної операції все, як кажуть, зосталося на своєму місці. Більше того, є стопроцентна гарантія, що неприємна пригода  негативно не вплине на подальше  повноцінне життя чоловіка.
 А з нахабою-свинею потерпілий селянин вирішив не панькатися – заколоти.

Сергій Новак,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>