Гостинці від Дідів Морозів у погонах

Власне, залучення державних, громадських та релігійних організацій до вирішення питань виправлення і ресоціалізації ув’язнених та засуджених, що відбувають покарання в кримінально-виконавчих установах Волині, покращення умов їх утримання, максимального усунення бар’єрів між суспільством та місцями позбавлення волі уже стало доброю традицією. На особливому контролі – організація соціальної, виховної та психологічної роботи з неповнолітніми засудженими, які відбувають покарання у Ковельській виховній колонії, та неповнолітніми ув’язненими, що утримуються в Луцькому слідчому ізоляторі. Адже більшість з них обділена батьківським теплом і ласкою. Опинилися ці діти за гратами переважно з неблагополучних та неповних сімей.
Отож, управління департаменту на чолі з генерал-майором міліції Володимиром Макогончуком подбало про те, щоб і вони відчули радість новорічно-різдвяних свят. І насамперед Діди Морози у погонах завітали зі щедрими гостинцями (солодощі, засоби особистої гігієни, ручки, зошити, теплий одяг) у Ковель та Луцьке СІЗО. Акція стала можливою завдяки допомозі релігійно-благодійного товариства “Центр християнського співробітництва”.
Крім цього, частину подарунків управління передало вихованцям Ківерцівського спеціального дошкільного дитбудинку “Сонечко”, де на повному забезпеченні нині перебуває більше сорока діток віком від двох до семи років – сиріт або таких, котрі позбавлені батьківського піклування. Від імені своїх підопічних керівництву управління Державного департаменту з виконання покарань у Волинській області сердечно подякувала директор “Сонечка” Галина Хижняк.

Василь ТРОФИМУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>