Вогонь забрав життя двох людей

На жаль, вже у перші дні нового року пожежі на Старовижівщині відкрили рахунок людських жертв. Так, 3-го січня близько 11 години в селі Соколище сусідка помітила, як іде дим з дверей та вікон помешкання 65-річного Володимира К., котрий проживав самотньо. Всередині будинку вона виявила труп господаря.
– Швидше за все, чоловік загинув, задихнувшись чадним газом, – зазначив дільничний інспектор райвідділу внутрішніх справ Олександр Шайнюк, котрий виїжджав на місце пригоди.
Наступного дня трагедія повторилась у Брідках. Тут внаслідок несправності газо-балонної установки сталось загоряння в помешканні Ніни Л.
– Очевидно, господарі спочатку намагались ліквідувати його власними силами і через це було втрачено дорогоцінний для гасіння час, – повідомив начальник райвідділу МНС Володимир Фалюш.
Через трохи вогонь з кухні перекинувся в кімнату. Пожежники його загасили. Але найгірше, що не вдалося врятувати життя людині, 84-річному Федору Л., котрий намагався винести з полум’я майно своєї сім’ї.

Юрій КОВАЛЬ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>