У Луцьку подбають про енергозбереження

Вже на першій оперативній нараді у Луцькому міськвиконкомі було визначено основні напрямки роботи господарства міста. Так, не розв’язана до кінця газова проблема вимагає серйозної уваги до галузі енергозбереження. Встановлення засобів обліку води та теплопостачання у бюджетних установах – це обов’язкові заходи у цьому плані. Заміна старих інженерних мереж, вікон, ремонт покрівель у таких організаціях стимулюватиметься таким чином: за кожні замінені два вікна за рахунок внутрішніх ресурсів з міського бюджету виділятимуться кошти на заміну ще двох вікон, за 100 метрів замінених інженерних мереж аналогічно виділятимуться кошти на заміну ще 100.
Також незадовільним є стан здоров’я лучан. Тож з метою посилення профілактики захворювань у Луцьку можуть запровадити примусові профілактичні огляди. Серед інших пріоритетів діяльності міської влади – розвиток житлового будівництва, підвищення якості послуг, що надаються комунальними підприємствами обласного центру.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>