Гороскоп на 2006 рік

За східним гороскопом 2006 - рік червоного Собаки, народженого у Вогняній стихії. Собака любить точність і порядок. Він дуже самовпевнений і цілеспрямований. Йому властиві відданість і водночас консервативність. Має розвинуте почуття обов'язку і відповідальності, тому йому можна довіритися, не побоюючись зрадництва. Люди, які народилися у рік Собаки, вірні, чесні і справедливі. Але в той же час егоїстичні, вперті і суперечливі. В емоційному плані - стримані і нетовариські. Мова у них гостра, бо готові критикувати всіх і все підряд. Їх завжди потрібно підбадьорювати, голубити, втішати і переконувати. Зумієте так - і справи підуть просто чудово.

Овен
2006 рік для більшості Овнів може стати доленосним. Дружні зв'язки, власна інтуїція і сила волі допоможуть вам проявити себе на новій ниві. Опинитеся в ситуації, яку можна охарактеризувати як час переходу з минулого в майбутнє, і будете спостерігати, як стрімко змінюється все ваше життя. І тільки кінець року внесе ясність у ваші стосунки з близькими людьми. Неміцні любовні і подружні союзи можуть розпастися, як правило, через проблеми матеріального характеру.
Телець
Зірки будуть до вас прихильні, але конф-ліктних ситуацій не оминути. Для того, щоб домогтися успіхів у професійному плані, необхідно докласти усіх зусиль. Кінець року обіцяє кар'єрний ріст, але остерігайтеся суперництва і пліток. Початок року обіцяє Тельцям гармонійні та щирі стосунки. У самотніх є всі шанси зустріти справжнє кохання у найнесподіванішому місці при непередбачуваних обставинах, що принесе їм тільки щастя. Кінець року для Тельців буде "золотим дощем". Вас чекає чудовий роман. Одружені пари можуть розраховувати в цей період на зліт емоцій у стосунках.
Близнюки
Найбільшого успіху ви досягнете у своїй професійній діяльності. Усі ваші ідеї будуть прийняті начальством з великою увагою. Можливо, хтось з колишніх друзів (подруг) спробує відновити з вами стосунки. Але все це буде нещиро. Якщо ви самотні, у вас буде багато любовних захоплень. У травні-червні причиною усіх ваших бід будуть ревнощі. Тримайте себе в руках і ставтеся до всього з гумором.
Рак
Цей рік буде для Раків роком самовдосконалення. Можливо, зміните місце проживання. А от для пошуку нової роботи цей рік несприятливий. На початку багато одружених Раків задумаються про те, щоб завести дитину. У другому півріччі зірки пророкують самотнім Ракам зустріч з людиною, яка стане для них ідеальною парою. Наприкінці року Раків чекає коротка і легковажна романтична пригода.
Лев
Усі ваші проекти й ідеї матимуть успіх. Не бійтеся наполягти на своєму, тоді обов'язково досягнете задуманого. Любов сімейних Левів випробовуватиметься на початку року. Не робіть необачних вчинків, якщо хочете зберегти стосунки, але потім у них наступить пожвавлення, і можливо, у цей період ви переживете ще один медовий місяць. Якщо ж ви самотні, остерігайтеся "пасток" любові - не втрачайте голови. Наприкінці першого півріччя можлива божевільна пристрасть до людини, з якою у вас нічого не вийде.
Діва
Цілком ймовірно, що на вас чекає кар'єрний ріст і увага оточуючих. Початок другого півріччя - гарний час для підвищення кваліфікації. Можете сміливо здійснювати свої найзухваліші проекти. Безлад в особистому житті може настати через ревнощі до людини, яка не хоче бути залежною від вас. У травні-червні самотні Діви обов'язково закохаються і таємно будуть мріяти про обручку. А в житті одружених усе буде без змін.
Терези
Не бійтеся кардинальних змін, вони необхідні, щоб змінити життя на краще. У Терезів, що працюють у сфері мистецтва, наприкінці року кар'єра стрімко піде вгору. На початку року ви будете дуже щасливі. Цей період сприятливий для створення нової сім'ї - не бійтеся зізнатися в коханні, якщо хочете якнайшвидшого розвитку подій. У другому півріччі особисте життя буде відрізнятися стабільністю. Самотні Терези можуть зустріти людину, з якою у них будуть серйозні стосунки.
Скорпіон
У ваших інтересах думати не тільки про себе, але й про оточуючих. Ваша різ-кість може призвести до зіткнень з колегами. Цілком можливо, що ви зможете знайти хорошу роботу. У рік Собаки будете розриватися між бажанням щось змінити в особистому житті і залишити все як є. Дехто зі Скорпіонів замислиться над питанням: чи не краще розірвати ці пристрасні, але виснажливі стосунки? Якщо ви самотні, будьте уважні у взаєминах із протилежною статтю наприкінці першого півріччя - це несприятливий період для любовних інтриг. Виявиться, що насправді вам потрібна зовсім інша людина.
Стрілець
Зірки будуть сприяти Стрільцям цього року, однак деякі проблеми можуть виникнути. В основному труднощі чекають вас у професійній діяльності. Рік Собаки обіцяє вам багато романтики. Зустрінете людину, яку будете вважати втіленням усіх своїх мрій. Але будьте обережні - кришталевий замок може розсипатися. У ваших інтересах не піддаватися його чарівності, особливо якщо ви вже людина сімейна. Наприкінці першого півріччя самотніх Стрільців чекають прекрасні любовні і дружні стосунки. Вони можуть зустріти людину, з якою будуть дуже щасливі все життя.
Козеріг
Рік Півня був для вас досить важким, але в рік Собаки зірки будуть на вашому боці. Не хвилюйтеся, якщо на початку року ви опинилися без роботи. Дуже швидко вдасться знайти те, що буде вам дійсно цікаво. Самотнім Козерогам цей рік принесе багато змін. Цілком ймовірно, що прихильність завершиться створенням сім'ї. Друге півріччя обіцяє більше удач в особистому житті, ніж перше. У театрі чи кіно Козеріг зустріне людину, з якою у нього буде багато спільного.
Водолій
Якщо ви не будете намагатися дістати зірку з неба, вас чекає успіх у всіх починаннях. Ви зміцните свої позиції на роботі або одержите більш цікаву і високооплачувану посаду. На початку року ви будете оточені безхмарною любов'ю. Влаштуйте своє "гніздечко" і сховайте його від допитливих очей. Ваш союз буде гармонійним. Наприкінці року знайдете таке кохання, про яке могли тільки мріяти. Можливо, навіть, що це буде відродження давнього почуття.
Риби
У 2006 році представникам знака Риб варто пам'ятати, що під лежачий камінь вода не тече і ваш успіх тільки у ваших руках. Несподіване запаморочливе кохання матимете на початку року, що перетворить ваше життя в романтичну пригоду. Не будьте нерішучими, інакше ризикуєте втратити своє щастя. Якщо ви живете в парі, на початку року вас чекає медовий місяць. У другій половині року особисте життя буде не настільки вдалим. Можливо навіть, що захочеться розійтися з близькою людиною. У жовтні і листопаді ви можете дізнатися про подружню зраду.
 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>