Журналіст «Вісника і К°» отримав медаль від міністра

Наприкінці минулого тижня Міністерство внутрішніх справ України організувало новорічне свято для редакторів і працівників ЗМІ, які тісно співпрацюють з міліцією. Урочистості проходили у Києві в приміщенні Національної академії МВС. Тут були представники засобів масової інформації з усієї України, всього близько сотні журналістів. Приємно відзначити, що серед запрошених було й двоє волинян – редактор газети “Резонанс” Лариса Солтисюк та завідувач відділу інформації тижневика “Вісник і К°” Сергій Крайванович. Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко привітав журналістів з наступаючим Новим роком та Різдвом, а також нагородив їх різними відзнаками. Працівник нашої редакції отримав від міністра за об’єктивне висвітлення діяльності органів внутрішніх справ медаль “За сприяння”.
Урочистості проходили у невимушеній обстановці. Дійство відбувалося за сценарієм новорічного вогника. Юрій Луценко у черговий раз продемонстрував, що посада його не змінила. Під час свята він не оминув жодного столика, за якими сиділи представники різних регіонів. Тож і нашому працівнику вдалося перехилити з ним келих за Новорічні свята.

Наш кор.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>