Таксист повернув забуті діаманти

Хайдер Седікі, афганський іммігрант, що працює таксистом в Лос-Анджелесі, знайшов на задньому сидінні своєї машини сумку з діамантами. У ній, за найскромнішими підрахунками, було камінців на 350 тисяч доларів. Седікі розшукав господаря сумки по рахунку за мо-більний телефон, знайденим разом з діамантами. Забудькуватим пасажиром виявився ювелір Ерік Остейн з Нью-Йорка, якого Седікі підвозив цього дня в міжнародний аеропорт. У телефонній розмові Остейн пообіцяв Седікі винагороду за його благородність.
Ювелір свого слова дотримав. Як винагороду таксист отримав від нього 10 тисяч доларів і браслет з діамантами. Він спочатку хотів виплатити борги по кредитках, а потім вирішив відкласти гроші на спецрахунок для навчання своїх дітей. 40-річний Седікі і його дружина Насима виховують двох синів і чекають третю дитину. Браслет таксист подарував дружині, яка повністю підтримала чоловіка в його рішенні віддати знайдені діаманти господарю.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>