Вдруге за рік «почистили» луцький універмаг

Вночі 2-го грудня невідомі зловмисники похазяйнували на поверхах луцького універмагу. Пройшовшись по відділах магазину, вони „нагріли” власників торгових місць приблизно на суму 15 тисяч гривень. Як розповів начальник карного розшуку Луцького міськвідділу міліції Сергій Тягунов, найімовірніше, злочинці ще звечора заховалися на горищі універмагу, де й дочекалися закриття магазину. До речі, крадії діяли не дуже обережно і ледь не попалися „на гарячому”. Приватна охорона ЦУМу, яка працює на вулиці, почула шум всередині приміщення і увірвалася до нього. Там виявили двоє чоловіків. Їх охоронці побачили лише зі спини і почали переслідування. Крадії, не довго думаючи, на ходу розбили шибку у вікні між першим та другим поверхами, вибралися на вулицю й зникли. На жаль, не змогли затримати злодюг й бійці Державної служби охорони, які отримали повідомлення на пульт з невеличким запізненням.
Нагадаємо, що менше року тому луцький універмаг уже обкрадали подібним способом. Тоді злочинці також зуміли залишитися на ніч у середині приміщення. Цілком можливо, що обидві ці справи між собою пов’язані, і розкривши одну з них, правоохоронці зможуть розплутати й іншу.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>