Еротичний масаж подарує оргазм

Еротичний масаж – привілей чоловіків, думаєте ви. І зовсім ні! Хоча зізнаюся, жінці без психологічної підготовки важко на це піти, бо процес може принести більше розчарування, ніж насолоди. Але якщо вам така нагода таки трапиться, спробуйте все-таки розслабитися і отримати задоволення!

...І цнотливість  де й поділася

Жінок, як правило, штовхає на такий крок одноманітність у сексі, кажуть психологи (або розкішне життя, бо втіха не з дешевих). Еротичний масаж – не просто гарний спосіб зняти стрес, це можливість відчути найінтимнішу насолоду. Отож, я відчиняю двері салону...
Побачивши мене, власниця здивувалася – жінки у них вкрай рідкісні клієнти. Таким закладам надають перевагу чоловіки, залишивши своїх супутниць у „більш пристойних місцях” (о, цей їхній егоїзм!). Мене запросили до масажного кабінету – і я знітилася. Розраховувала побачити красивого мускулястого мужчину із сильними і водночас такими ніжними руками. А в приміщенні була тендітна напівоголена дівчина... І я зрозуміла, чому сюди не ходять дами. Бо масажистками тут працюють виключно жінки.
Але відступати було нікуди.
– Вам допомогти прийняти душ? – запитала Таня, так звали дівчину, яка мала мене обслуговувати.
– Ні, дякую, – не задумуючись відмовилася я.
Було важко перебороти оті перші відчуття сором’язливості. Потім дівчина розповіла, що чоловіки дуже люблять таку процедуру. Правда, це додаткова послуга за окрему плату.
Ось лежу я на кушетці оголена. Таня накриває мене гарячим махровим простирадлом. У повітрі з’являється незнайомий, але дуже приємний аромат. Звучить легка музика... Я починаю розслаблятися...
В якусь мить я зрозуміла, що простирадла вже нема. Дівчина міцно м’яла моє тіло! „ Господи, що ж тут еротичного?” – промайнуло в голові. Але вже хвилин за п’ятнадцять-двадцять я відчула щось неймовірне: легкість, що здавалося, ось-ось полечу.
Виявилося, що це була лише розминка. Музика змінилася на більш пристрасну та хвилюючу – і розпочалося найцікавіше.
Мене гладили, пестили, лоскотали, цілували, пощипували та ніжно кусали... Відкрилися незнані досі, але такі приємні відчуття! Раніше я вважала, що жінка мені може бути лише матір’ю, подругою, сестрою чи начальницею, зрештою, суперницею! Щось заважало мені повністю розслабитися: чи то необізнаність в таких експериментах, чи особливості професії, бо ж повинна була запам’ятати до найменших деталей усі відтінки почуттів, щоб потім їх передати.
Але настав момент, що в одну мить зруйнувалися усі моральні принципи... Коли мене попросили перевернутися на спину, я зрозуміла: де й поділася моральна цнотливість... Ах...

***

„Тобі сподобалося?” – запитували в один голос мої друзі і коханий. А я не знала, що їм відповісти. Правду? Вони б ніколи не повірили, що я, досі така категорична і „правильна”, змогла відчути миті блаженства, подаровані жінкою...
„Не зовсім”, – відповіла я. І це була правда, якщо згадати про перше почуття сором’язливості.
Хоча... Я точно знаю: коли наступного разу мені закортить,  щоб знову зробили еротичний масаж (а це буде обов’язково!), я попрошу це зробити... коханого мужчину.

Думка сексопатологів

Спеціалісти мають свою думку щодо чудодійності еротичного масажу. Сексопатологи запевняють, що не існує особливої техніки дотиків, яка змусила б людину відчути оргазм без стимуляції основних ерогенних зон. А якщо такий масаж пердбачає контак зі статевими органами, то це вже не масаж, а статевий акт. Жінки рідко відвідують такі салони. Хоча фізіологічно їм легше відчути оргазм без статевої близькості.
Знамениті тайські масажисти досягли неймовірних результатів. Їм навіть вдається за кілька сеансів еротичного масажу вилікувати задавнені форми фригідності та імпотенції.
Чи може еротичний масаж замінити повноцінний секс? Так, якщо з певних причин сексуальне життя неможливе. Ні, якщо врахувати, що для людини секс – це не тільки статеве задоволення, а й почуття, стан душі. Погоджуючись на такий сеанс, варто пам’ятати, що масажистка – не жінка легкої поведінки. В її обов’язки входить тільки підвести клієнта до “готовності” й імітувати статевий акт відповідними рухами свого тіла та характерними звуками. Решта залежатиме від вашого настрою.

Світлана РІДНА

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>