«Вісник і Ко» допоміг народити двійню

У грудні 2003 року у “Віснику і Ко” було опубліковано матеріал “Депутат лікує безпліддя”, в якому розповідалося про цілителя із села Весняне Корецького району Володимира Бусленка. Ця публікація зацікавила багатьох наших читачів. Серед них була і жителька Нововолинська, лікар пані Наталія.

Дякувати Богу, що хоч лишили матку

– Ми з чоловіком вже були одружені п’ять років, – розповідає жінка, – але дітей не мали. Офіційна медицина поставила діагноз безпліддя, тому що мені прооперували фіброміому. Я тільки просила перед операцією не видаляти матку, бо хочу мати дитину. Про двійню навіть не мріяла. Думала: хоча б одне дитя. Потім була кіста правого яйника. Видалили його разом з правою трубою. А ліва була запаяна. Мені зробили ще третю операцію. Ми з чоловіком пройшли обстеження. З’ясувалося, що він абсолютно здоровий і вся причина була в мені. Деякі медики стверджували, що лікуватися вже пізно. Я вживала гормони у таблетках та ін’єкціях. Але нічого не допомагало. Тоді я звернулася до лікаря: “Якщо не можете вилікувати, то скажіть правду, не тягніть часу, бо мені вже скоро сорок, а через рік-два у мене почнеться клімакс – і може бути пізно. Тоді мені доведеться брати маля з дитячого будинку, а я хочу мати своє.”
І саме в цей час пані Наталія прочитала у “Віснику і Ко” про цілителя. Зі своїм чоловіком Олександром вона поїхала на прийом. Хоча перед цим об’їздили багатьох всіх цілителів у Західній Україні.
– Коли я потрапила до Володимира Адамовича, у мене був порушений  цикл. Видно, ті гормони завдали серйозної шкоди моєму здоров’ю. Скажу чесно, перші два місяці лікування у Бусленка я сумнівалася. Приймали з чоловіком траву мандрагору за його рекомендаціями. Але одного разу сталася подія, яка вселила у мене надію. Приїхавши на прийом, чекала своєї черги і познайомилася з однією жіночкою, вчителькою з Рівненської області – вона вже майже десять років замужем, а завагітніти не могла. Кілька разів я з нею зустрічалася. Якось вона приїхала з чоловіком дуже щаслива, щоб подякувати Володимиру Адамовичу. Та жіночка сказала мені: “Я вагітна”. Тоді я також вирішила: буду виконувати всі рекомендації Бусленка, аж поки не завагітнію.

Коли почула про двійню,  з радості заплакала

Майже десять місяців жінка їздила на прийом до Володимира Бусленка. Вставала раненько, щоб встигнути на перший автобус “Нововолинськ-Рівне”. Вона завжди вірила, що буде мати свою дитину. 
– У мене була затримка, але я боялась наперед радіти. Пішла в аптеку, купила тест на вагітність. Встала раненько, ще не було й шостої години, перевірила: результат позитивний. Не могла повірити. Розбудила чоловіка: “Сашо, я вагітна”. І показую той тест. Він спросоння нічого не може зрозуміти і каже: “Наталко, завтра купи ще один, щоб вже переконатися”. Наступного дня результат знову виявився позитивним.
Згодом пані Наталя стала на облік і пройшла УЗД-обстеження. Коли лікарка сказала їй, що буде двійня, жінка ледве не впала з тієї кушетки і від радості заплакала. Вся вагітність проходила дуже легко, жінка навіть не лягала на збереження. Тільки в останні місяці трохи ноги пухли. Поки ми розмовляли, приїхав щасливий тато і приєднався до нашої розмови:
– Я був приголомшений і неймовірно щасливий: двійнята. І в  моїй, і в Наталчиній родинах є двійнята. І нам Бог дав.
На початку серпня цього року, за кілька місяців до свого сорокаріччя, жінка народила хлопчика і дівчинку. Щасливі батьки назвали їх Данилком і Мартою.
– У мене все життя розділилося навпіл, – каже усміхнена мама. – Після народження діток розпочалася краща половина життя. Я всім розповідаю про своє щастя і того цілителя, який мене вилікував. Я так чекала дітей, але не хочу з цього робити ніякого розголосу, тому не треба навіть прізвища в газеті називати.
Щасливі батьки не дозволили сфотографувати нам двійнят Данила та Марту, і ми поважаємо їхні почуття. А привітати Наталю та Олександра приїхав народний лікар Володимир Адамович Бусленко. 

Кость Гарбарчук,
Волинська область
Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>