«Волинь» безпорадно програла аутсайдеру

Все найцікавіше у зустрічі “Волині” і запорізького “Металурга” відбувалося у першій 45-хвилинці зустрічі. Протягом стартових 10-15 хвилин гості спробували організувати щось на зразок штурму воріт “Волині”. Але практично нічого небезпечного створити запорожцям не вдалося. Лише у середині тайму “Волинь” зуміла створити декілька моментів. Володимир Гащин практично без підтримки партнерів нагнітав напругу на лівому фланзі оборони гостей. Спочатку Володимир сам, намагаючись зробити навіс у штрафний майданчик гостей, ледь не відправив м’яч у дальню від себе “дев’ятку”, а потім непогано асистував Борису Чеботарю. Найреальніший шанс відзначитися в матчі “Волинь” втратила на 29-й хвилині. Після кутового Пищур прицільно пробив головою в дальній нижній кут. Глущенко був безсилий відбити цей удар, проте його підстрахував хтось з польових гравців, вибивши м’яча з лінії воріт. А потім був гол у ворота “Волині”. Іраклій Модебадзе реалізував вихід сам на сам з Віталієм Постранським при повній бездіяльності захисників лучан. Це була лише 32-а хвилина, але до кінця гри команди створили всього по два небезпечних моменти й грали без особливого натхнення. Таким чином один з лідерів чемпіонату – луцька “Волинь”, як то кажуть, без питань поступилася на своєму полі другій знизу команді першості з рахунком 0:1. Одну з причин “беззубої” гри своєї команди озвучив головний тренер ФК “Волинь” Віталій Кварцяний: “Мене непокоїть, що команда втратила нормальний емоційний тонус. Образливо, але після закінчення першого кола в роздягальню до хлопців ніхто не зайшов і не подякував за третє місце. Хоча всі футболісти дуже старалися”.
Результати інших матчів 17-го туру: “Ворскла”-“Іллічівець” – 1:0, ФК “Харків”-“Таврія” – 0:0, “Дніпро”-“Шахтар” – 2:2, “Динамо”-“Арсенал” – 3:1, “Чорноморець”-“Сталь” – 2:2, “Металург” Д.-“Закарпаття” – 1:0, “Кривбас”-“Металіст” – 2:1.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>