Згорів дитсадок

Без даху над головою залишились дошкільнята із села Датинь Ратнівського району – їхній дитячий садок знищила пожежа. Трапилася вона о пів на восьму годину вечора, коли у приміщенні вже нікого не було. Гасили її аж шість пожежних автомобілів. Майно встигли винести, проте від самої будівлі залишилися лише цегляні стіни. За версією пожежників, загорання виникло на горищі через тріщини в комині. Старі крокви швидко перегоріли, і дах обвалився разом з шифером, який навіть ще не почав “стріляти”. Під його вагою проламалась ветха стеля, і вогонь зразу проник у середину приміщення. Це й затруднювало гасіння, тому що під уламками шиферу до самого ранку раз у раз спалахувало полум’я.
Для відновлення дитсадка потрібен час і чималі кошти, яких в районному бюджеті поки що немає. Що ж до вихованців, то, за словами заступника начальника райвідділу освіти Олександра Денисюка, підготовча група, в якій 12 дітей, буде переведена у школу, а другу – різновікову – доведеться закрити на невизначений час.

Дмитро МОРОЗ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>