За телефонний дзвінок – до суду

Тернопільські „есбісти” встановили особи шістьох людей, які протягом року „мінували” школи та залізничний вокзал Тернополя. Керівник прес-центру управління СБУ в Тернопільській області Ігор Малярик повідомив, що виїзд груп реагування коштує близько 12 тисяч гривень. За рішенням суду, деякі батьки змушені будуть компенсувати ці витрати.
Ще в одному випадку правоохоронці передали до суду матеріали стосовно колишнього пожежника, який „заради жарту” повідомив телефоном про мінування залізничної станції Тернопіль.  Уже винесено судовий вирок уродженцеві одного з районів області, який анонімно повідомив черговому міськвідділу міліції про нібито закладені на залізничній колії п’ять мін. За „розмінування” чоловік вимагав викуп – 300 тисяч євро. Шукаючи неіснуючі міни, оперативники перекрили рух поїздів, завдавши чималих збитків Львівській залізниці та пасажирам. Зловмисника затримали. Недавно він отримав півтора року позбавлення волі з присудом компенсувати матеріальні збитки потерпілим.

Євгенія Ліщук,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>