Княгинею України стала киянка

У Луцьку відбувся національний конкурс краси „Княгиня України – 2005”. Він зібрав найвродливіших дівчат з усіх куточків держави. За організацію такого проекту спільно з Асоціацією професіоналів моделінгу України „Легіон Люкс” взявся відомий волинський меценат Олександр Главацький. Працювала з конкурсантками директор власної школи моделей Марина Занюк. А оцінювало красу та грацію учасниць справді міжнародне журі, до складу якого входили представники не лише з України, а й з Москви, Лондона, навіть Нью-Йорка.
За титул княгині боролося 29 дівчат. А стала переможницею киянка Вероніка Мудра (на фото – крайня справа), ім’я якої вже досить відоме у світі модельного бізнесу. “Княгиня України – 2005” здобула ексклюзивне право представляти нашу державу на конкурсі краси „Кришталева корона Росії – 2005”, що відбудеться у Москві. Організатори пообіцяли, що наступного року “Княгиню України” обиратимуть у рідному місті переможниці.
Приємною несподіванкою для лучан став виступ популярної співачки Наталки Карпи, яка буквально закохала у себе зал, та виставка колекції відомої дизайнерки Айни Гасе. Дівчатам вручили багато подарунків. Свою симпатію, 19-річну Олену Плеханову з Дніпропетровська, нагородило золотим перснем і рекламне агентство “Твій вибір”.

Андрій КУЗЕМКО,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>