У таблиці «Волинь» слідом за «Динамо» і «Шахтарем»

Продовжує приємно дивувати своїх прихильників “Волинь”. Лучани завершили перше коло національного чемпіонату на третьому місці, здобувши на виїзді вольову перемогу в протистоянні з сімферопольською “Таврією”. Цей успіх зовсім не випадковий, адже до завершальної гри першого кола у “Волині” поставилися з особливою відповідальністю. Було велике бажання помститися за поразку піврічної давності у Сімферополі з рахунком 1:4.
“Волинь” вирушила до Криму на кілька днів раніше. Оскільки з метою економії коштів команда навіть на дальні виїзди дістається автобусом, тренерський штаб вирішив таким чином дати футболістам деякий час для відпочинку перед грою після затяжного переїзду. Отож, на матч з “Таврією” гравці “Волині” вийшли у гарному настрої. Це засвідчила і сама гра. Лучани впевнено контролювали хід подій на полі, й за весь матч припустилися лише однієї помилки у захисті. На 32-й хвилині волинський естонець Тааві Ряхн у власному штрафному майданчику завалив на газон харківського бразильця Жуніора, “заробивши” зовсім не обов’язковий пенальті. Сам постраждалий з 11-метрової позначки і вивів “Таврію” вперед. Перевага “Волині” у класі далася взнаки вже у другому таймі, коли лучани влаштували справжню облогу воріт суперника. На 76-й хвилині вона вилилася в гол румунського легіонера луцької команди Константіна Шумахера. Буквально в наступній атаці вдруге вразив ворота кримчан Василь Товкацький. Однак його гол головний арбітр матчу Сергій Шебек відмінив, побачивши у цьому епізоді положення поза грою. А вже у доданий час, скориставшись пасом Товкацького, Василь Сачко забив таки другий гол, встановивши остаточний рахунок у матчі – 2:1 на користь “Волині”. Цей гол став для Василя десятим у нинішньому чемпіонаті.
Результати інших матчів 15-го туру: ФК “Харків”-“Металіст” – 1:0, “Кривбас”-“Дніпро” – 2:2, “Шахтар”-“Динамо” – 0:1, “Металург” З.-“Чорноморець” – 1:0, “Арсенал”-“Металург” Д. – 0:2, “Сталь”-“Ворскла” – 2:0, “Закарпаття”-“Іллічівець”- 1:1.
Наступну гру луцька “Волинь” також проведе на виїзді. 20-го листопада лучани зустрічатимуться із другою командою чемпіонату – донецьким “Шахтарем”.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>