Собаку – на триразове харчування

В одному з поліських сіл померла одинока жінка. На похорон приїхали далекі родичі: поховали померлу, ледь не за безцінь розпродали господарство – і повернулися додому. З усього майна лише старий собака лишився, котрого забрав сусід. Однак тварина була надзвичайно вибаглива у харчуванні. Покійна жінка свого часу підкормлювала її то молоком, то сиром чи навіть кістками з м’ясом, тож новому господарю прийшлося непросто. Два тижні собака не хотів їсти ні хліба, ні картоплі – бо ж м’яса з молоком йому точно ніхто не збирався давати. Тварина геть схудла, і всі думали, що їй вже пряма дорога за покійною господинею. Однак пес став поправлятися. Сусіди дивувалися і піджартовували над його новим власником, що той усе ж здався і годує нещасну тварину чимось добрим.
– Нічого подібного, ще чого! – відповів ощадливий чоловік. – Секрет простий – собака їсть те ж саме, що й мої поросята – картоплю з осипкою. Щоправда, довелося його перевести на триразове харчування: годую щопонеділка, середи та п’ятниці.
Віктор ЯРУЧИК,
м. Люблін (Польща)

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>