На Волині чоловік всьоме опинився за ґратами

До цього підсудний у шість разів опинявся на лаві підсудних за крадіжки, хуліганства, зґвалтування та нанесення тілесних ушкоджень. Волинянин всьоме опиниться за ґратами за нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Чоловік посварився з товаришем по чарці, між ними виникла бійка. У  результаті підсудний добряче відгамселив опонента, сильно травмувавши голову. Коли ж постраждалий повертався додому, зловмисник наздогнав його і завдав ще кілька ударів. Згодом чоловік помер. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, травми, які він отримав, відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть, повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Свою вину у скоєному зловмисник визнав частково, однак у ході досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, правоохоронці здобули достатньо доказів його вини. Тож, згідно з вироком суду, чоловік сім із половиною років проведе у в’язниці.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>