Президентське оточення бунтує?

Першим у відставку після суботньої ночі подав глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін. Та, як бачимо, він уже на роботі – Президент відставку не прийняв. Про вихід з Партії регіонів заявили народні депутати Давид Жванія та Інна Богословська. Сергій Тігіпко теж засудив дії «Беркута» на Євромайдані. Словом, останні події показують, що регіонали уже не такі монолітні, якими видавалися.

Більше того, Богословська звернулася до своїх земляків-харків’ян з відкритим листом, у якому надто відверто відкрила обличчя своїх вчорашніх соратників: «Не вірте! Не мовчіть! Не піддавайтеся на ці провокації! Мета їхня лише одна – зберегти свою безмежну владу. А мотивація ще примітивніша – жадібність. Їм так сподобалося принижувати й ображати людей, забирати бізнеси, «переробляти бюджет» у свої кишені, вимагати гроші у підприємців для благоустрою, що вони навіть не можуть уявити себе звичайними громадянами в нормальній країні з європейськими правилами. Для них людська гідність, культура, наука, свобода, недоторканість приватної власності, вільні ЗМІ, як дуст для тарганів». Невже Інна Богословська не знала про це раніше, а прозріла лише в суботу вранці? Невже вона лише тепер побачила, що Україну хочуть довести до пролиття крові і розділити навпіл, про що теж раніше сказала у своїй заяві. Правда, через два дні ця депутатка у всіх бідах звинуватила Клюєва та Медведчука.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>