Губернатор топив сусідів

У голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна неприємності: вода з квартири, де він із сім’єю не проживає тривалий час, затопила сусідів поверхом нижче. Винуватець події не спішить відшкодовувати потерпілим збитки. А вони чималі.
Прорвало на другому поверсі квартири у райцентрі Чемерівці на Хмельниччині. Нинішній губернатор Тернопілля родом із села Вікторівка. У Чемерівцях він починав свою кар’єру з посади секретаря райкому ЛКСМУ. Згодом очолював там місцеву райдержадміністрацію. Тоді, видно, й обзавівся згаданою квартирою. 
За словами «потопельниці» Валентини Процишин, вода зі стелі лилася цілий день. Жінка зателефонувала Надії – дружині Валентина Хоптяна (яка є головою Гусятинської райради на Тернопільщині). Сказавши, що дуже зайнята, та поклала трубку. Подібне заявив і Валентин Хоптян, наголосивши, що він – на прийомі у Кабміні.
На другий поверх дісталися рятувальники. Вони й зупинили витік води. Пояснюють: винні власники, бо, залишаючи житло на тривалий час, не перекрили воду і навіть не зачинили балкон. Вода в трубах замерзла, тож вони тріснули.
У потерпілої родини зіпсовані хатні речі, меблі. Вода звела нанівець недавно зроблений ремонт. За підрахунками експертів, збитки становлять 100 тисяч гривень. Процишини стверджують, що Хоптяни затоплюють їх вже вп’яте, але жодного разу не лише не відшкодували збитки, а навіть не вибачилися.
Світлана Клос,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>