SMS-манія

Нещодавно у Шотландії 19-річний підліток був направлений на примусове лікування від нав’язливої манії надсилати SMS-повідомлення. Він витратив на це 8 тисяч доларів. Хлопець писав по 700 SMSок в тиждень. Крім того, він надсилав по 8 тисяч електронних листів в місяць, за що був звільнений з роботи. Більшість повідомлень призначалась його дівчині, з якою він пізніше розстався.
“Мені подобається надсилати повідомлення, оскільки це нагадує пінг-понг. Я знаю багато людей таких, як я, які також надсилають багато повідомлень, але не знають, що від цієї звички можна вилікуватися”, – сказав підліток. Він також зізнався, що повідомлення його заспокоюють, і йому завжди цікаво дізнатися, від кого і що саме прийшло на його телефон чи комп’ютер. Психологи стверджують, що нові технології здатні завдати суттєвої шкоди психіці людини.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>