Позичав гроші на чужий паспорт

Серйозний улов потрапив днями до рук луцьких міліціонерів. Правоохоронці затримали жителя села Брусниця Чернівецької області Михайла П. (1965 р. н.), який видурював гроші у людей. Зловмисник входив у довіру до більш-менш заможних людей, переважно підприємців. Потім позичав у них певну суму грошей: від 300 євро до 7000 доларів. При цьому Михайло використовував чи то підробний, чи то крадений паспорт на чуже ім’я (у ньому він значився Русланом), де була вклеєна його фотокартка. Коли приходив час повертати гроші, шахрай зникав, а правоохоронці збивалися з ніг у його пошуках.
Яким чином волинські міліціонери зуміли вийти на слід спритника – не відомо, але нині він дає покази слідчим відділу по боротьбі з організованою злочинністю УМВС у Волинській області. Всього заарештований зізнався вже в п’яти епізодах. Загальна сума, на яку “напрацював” чернівчанин, уже виглядає досить солідно. Але не виключено, що під час слідства будуть встановлені нові факти шахрайств.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>