Пенісом зсунув вантажівку

В США 50-річний китаєць за допомогою свого пеніса зсунув з місця вантажівку. Перш ніж прив’язати свій статевий орган до машини, великого майстра на ім’я Ту Цзінь-Шен зі всієї сили бив в пах його асистент. Робилося це нібито для “розігріву”. Потім майстер Ту відштовхувався від двох чоловіків, що стояли поряд і служили йому за опору. Незабаром вантажівка почала поволі котитися вперед. Все це  відбувалося в місті Фрімонт (штат Каліфорнія). Ту Цзінь-Шен є великим майстром техніки “ті дан гун” (“залізний пах”). Майстер Ту каже, що у нього в світі 60 тисяч послідовників: деякі з них піднімають десятки і навіть сотні кілограмів за допомогою своїх геніталій, щоб збільшити сексуальну енергію і поліпшити статеву функцію. Один з найвідоміших учнів майстра Ту – 70-річний житель Тайваню – підняв пенісом більше 200 кг.
Серед інших талантів майстра Ту слід відзначити здатність забивати кулаком цвяхи, стояти на курячих яйцях, не роздушуючи їх, пробивати рукою сталеві труби.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>