Ворожка сказала, де шукати машину

На дорозі у селі Микуличині, що неподалік Яремчі, пізнього вечора троє невідомих вчинили розбійний напад на таксиста-приватника. У центрі селища Делятин до 28-річного таксиста звернулися троє молодих осіб з проханням підвезти їх до курортного містечка. Водій погодився, а вже дорогою навіть пішов назустріч пасажирам, які попросили поїхати трохи далі. У безлюдному місці двоє з пасажирів одночасно приклали до живота і горла водія ножі. Вони наказали зупинити автомобіль і попросили таксиста вийти. Перш ніж утекти на захопленому “Форді”, грабіжники ще й обнишпорили кишені його власника, забравши мобільний телефон, 700 гривень та 60 доларів.
Потерпілий звернувся у міліцію, а доки тривали пошуки злочинців, ще й сходив до ворожки. Провидиця запевнила чоловіка, що машина далеко не поїхала, але захована від стороннього ока. Трішки пізніше правоохоронці й дійсно виявили червоний “Форд” у лісовому масиві поблизу Ворохти, що неподалік від місця злочину. Пізніше вдалося затримати й самих злочинців. Це 16-річний учень Ворохтянської школи і його двоє молодших друзів з Коломиї. В одного з хлопців було вилучено скретч-карту від мобільного телефона таксиста.

Олександр МІРЧУК,
Івано-Франківська область
 

  

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>